Nu er der tikket en trist meddelelse ind fra den tidligere landsholdsstjerne.

Det er efterhånden et stykke tid siden, at han bed sig fast på danskernes læber.

Men i dag kæmper Simon Makienok noget med det.

For selvom der aldrig har været tvivl om den høje angribers kvaliteter, så vælter han sig ikke i spilletid i Superliga-klubben Horsens.

Og hans retur til dansk fodbold har ikke rigtigt være og skrive hjem om.

Og nu er der altså tikket endnu en trist meddelelse ind fra den danske landsholdsstjerne.

I skrivende stund har Simon Makienok fået foden i gips efter han kom galt afsted til træning.

Sådan lyder meldingen fra Niels Erik Søndergaard, sportschef i AC Horsens, heller ikke lægger skjul på, at han er ærgerlig over, at det bliver med den aflslutning på hans ophold i AC Horsens, hvor det blot er blevet til en enkelt scoring:

“Det vi ved, er, at han har fået en fodskade. Indtil videre er der lavet en gips omkring foden for at aflaste skaden. Han skal så til nogle nærmere undersøgelser efter påske for at få klarhed over, om der er tale om et brud, skade på ledbånd eller noget helt tredje”, siger han til Tipsbladet.

Fodskaden kommer ellers i kølvandet på en periode, hvor den 32-årige angriber for alvor var ved at finde fodfæste hos Superliga-klubben.

Niels Erik Søndergaard vil dog ikke løfte sløret for om han spillet hans sidste kamp i Horsens-trøjen:

“Lige så vel som Simon har udløb, så har flere andre spillere også udløb. Lige nu afventer vi både deres men også vores situation. Vi har ikke truffet nogle endelige besultninger omkring, hvad der skal ske. Der er hverken truffet en beslutning omkring Simon eller nogle af de andre spillere med udløb”.