Den tidligere Liverpool-midtbane er overbevist om, at Liverpool skal finde sig en nye centerback, der kan tage over, mens Virgil Van Dijk er skadet.

Liverpool kunne ende med at lave en stor signing til januar, hvor blandt andet Kalidou Koulibaly har være rygtet til Anfield. De står lige nu uden Virgil Van Dijk, hvorfor man har brug for at forstærke miderforsvaret.

Det var en hovedløs tackling af Evertons Jordan Pickford, der sendte Virgin Van Dijk i græsset, hvor det nu er kommet frem, at han skal opereres.

Hans fravær vil kunne mærkes

Hans fravær kommer uden tvivl til at kunne mærkes hos Jürgen Klopp og hans mandskab. Liverpool har ikke blot planer om at vinde Premier League. De øjner også muligheden for at gå hele vejen i Champions League.

Det kan dermed være en nær nødvendighed, at de anskaffer sig en ny mand til miderforsvaret. Det siger Don Hutchinson.

“Hvis man ser et Premier League-opgør, uanset om det er Tottenham og Harry Kane, Manchester United og Bruno Fernandes, eller Manchester City og Aguero, så tænker man ofte på, hvilken spiller hos Liverpool, man bare ikke vil have ude i længere tid.”

Han begynder dernæst at remse nogle navne frem, som han mener, man godt kan erstatte.

“Hvis det var Sadio Mané, Mohamed Salah eller Roberto Firmino, så vil spillere som Takumi Minamino og Diogo Jota kunne overtage, og sådan er det generelt over hele midtbanen. Men, hvis man tager Virgil Van Dijk fra Liverpool, så mister man én af de bedste midterforsvarer i verden, og uden tvivl den bedste i Premier League, hvorfor man vil kunne mærke, at de bliver ramt på selvtilliden.”

Januar-vinduet skal udnyttes

Han mener derfor, at Jürgen Klopp kunne gøre klogt i at hente en erstatning ti januar. Han fremhæver Koulibaly som en, der ville kunne udfylde tomrummet. Og mindst lige så vigtigt, så vil de derefter have et sensationelt makkerpar, når Virgil Van Dijk kommer tilbage.

Liverpool har dog tidligere vist interesse for Koulibaly i Napoli, og de har fået klar besked på, at de ikke vil lade deres stjernespiller gå for billige penge. De høje herrer hos Liverpool skal dermed have den tunge pengepung frem, hvis de ønsker at hente ham til Anfield.