Thiago Alcantara er en sand magiker med bolden. Han er faktisk så god med bolden, at han er på niveau med Steven Gerrard og Xabi Alonso. Det siger John Aldridge.

De har dog ikke set så meget til ham, som de havde håbet på, da det hentede ham i Bayern München denne sommer. Han fik sin debut i kampen mod Chelsea, hvor han gav mestrene en smag af, hvad de har i vente.

Han blev ramt af en slem tackling i kampen mod Everton, hvilket blev kviteret med direkte rødt til Richarlison. Han var derfor heller ikke finde, da Liverpool slog Ajax i Champions League, og man ved ikke, om han bliver en del af truppen mod Sheffield United.

Jürgen Klopp vil dog være ivrig efter at få Thiago tilbage på holdet.

Han kan blive stor i Liverpool

Det er ikke blot Liverpool-træneren, der glæder sig til at se ham i aktion. Det gælder også John Aldridge, som ikke er et sekund i tvivl om, at Thiago kan cementere en stor historie i Liverpool.

“Det hele tyder på, at Thiago har det fint. Det var bare en slem tackling af Richarlison, men sikke en præstation på Goodison. Han har tidligere haft problemer med skader, men jeg mener, at vi skal læne os tilbage og nyde denne spiller. Han er en fryd for øjet, og han er en magiker med bolden,” siger John Aldridge til Liverpool Echo.

Han tilføjer hertil:

“Jeg har set spillere, der er formidable til at aflevere i Liverpool-trøjen, herunder Xabi Alonso, Jan Mølby og Steven Gerrard, og han er på niveau med dem. Du ønsker at han har bolden hele tiden”

Liverpool har begået et kup med at få Thiago til Anfield, hvor hans sidste kamp for Bayern var Champions League-finalen, hvor tyskerne vand the treble.