Manchester United-legenden Gary Neville mener, at klubben bør kappe alle bånd til den meget kontroversielle Mino Raiola. Han er ganske vist rigtig populær hos sine klienter, men han er ikke specielt populær i mange af de europæiske storklubber.

LÆS OGSÅ: Mourinho har fået ny holdning til David de Gea

For kort tid siden fik han gjort sig selv til en rigtig upopulær mand i Manchester United, da han sagde, at det ville være bedst for begge parter, hvis Paul Pogba forlod klubben i januar.

Det har også fået den tidligere Manchester United-spiller Gary Neville op i det røde felt. Han har nemlig foreslået, at Manchester United aldrig gør forretning med superagenten igen.

“Jeg er ikke vred på Pogba. Han vil ikke bo i Manchester, men vil spille for Real Madrid, Barcelona eller en af den slags klubber. Fint, sådan er det,” fortæller han til Football365, og følger op:

“United har et stort problem, når der er en stjernespiller i omklædningsrummet, hvis agent igen og igen går ud aftenen før sæsonens største kamp og fortæller, at han ikke vil være i klubben.”

“Manglen på respekt – klubben bør kappe alle bånd til den mand,” runder han af.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes svarer på forsvars-opslag på Instagram

Pogba er dog langt fra den eneste stjerne, der er repræsenteret af Raiola. Han repræsenterer nemlig også andre store stjerner såsom Erling Braut Håland, Matthijs de Ligt og Gianluigi Donnarumma. Dropper man at lave forretning med ham, fraskriver man sig derfor muligheden for at hente rigtig mange talentfulde spillere.