En tidligere Manchester United-spiller risikerer at blive idømt en fængselsstraf, efter at have erklæret sig skyldig i anklager om vold og overfald. Det skriver mediet Talksport.

LÆS OGSÅ: Paul Scholes insisterer: De ved alle i United, han er den bedste afslutter

Det er den 43-årige Ronnie Wallwork fra Failsworth, der er tale om. Torsdag erklærede han sig skyld i at have påført Alan Mulholland alvorlig legemsbeskadigelse den 22. december 2019.

Medtiltalte, den 43-årige David Gardner fra Newton Heath, Manchester, erklærede sig skyldig i den samme anklage.

Alex Langhorn, der repræsenterer begge mænd, sagde, at der angiveligt skulle have været fremsat en kommentar fra offeret, som skulle have provokeret til eller forårsaget hændelsen, der rapporteres at have fundet sted på en pub.

Ingen yderligere detaljer om overfaldet blev afsløret i den korte høring ved Manchester Minshull Street Crown Court.

Dommer Tina Landale, der henvendte sig til begge tiltalte, sagde: “Der bliver taget hensyn til, at I indrømmer jeres skyld, til jeres fordel, men det er vigtigt, at jeg har så mange oplysninger som muligt, før jeg dømmer jer begge, så jeg bestiller en rapport før dommen.”

“Alle domfældningsmuligheder er åbne – inklusive frihedsberøvelse. Jeg har ikke udelukket noget,” lød det fra dommer Tina Landale, der derfor gjorde det klart, at begge tiltalte risikerer fængsel.

LÆS OGSÅ: Sevilla-opslag hitter på Twitter: Tager pis på Barca-stjerne

Begge mænd blev løsladt på kaution. Dommen bliver fastsat den 23. marts. Wallwork har desuden siddet fængslet fra december 2011 og 15 måneder frem, da han blev taget i at sælge dele fra stjålne biler.