Manchester United-legenden Paul Scholes er ofte god for en kommentar eller to, når det omhandler Manchester United. Han er igen med i debatten, hvor man har diskuteret, hvem der er Manchester Uniteds bedste afslutter.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Der skal ikke lægges skjul på, at Mason Greenwood bliver rost til skyerne for sin evne til at afslutte, og han bliver kaldt Manchester Uniteds bedste afslutter, og han siger ligeså, at alle klubben er enige i denne påstand.

Den 19-årige har da også lige fået forlænget sin kontrakt med Manchester United, hvorfor han får rig mulighed for at bevise, at folk har ret.

Der er dog nok om buddet, da man også i Manchester United har spillere som Edinson Cavani, Marcus Rashford og Bruno Fernandes, som alle kan være yderst kyniske, når man snakker afslutninger, men de skulle altså ikke være på niveau med Mason.

“Jeg tænker, at dem i klubben er enige om, at det er Mason, så han vil altid passe bedre på en 9’er,” siger Scholes på BT Sport, hvorefter han tilføjer.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

“Hvis du giver ham chancerne, så skal han nok score. Han bliver en superstjerne, men han skal holde fødderne på jorden, arbejde hårdt, og hvis han gør dette, så kan han ikke stoppes.”