Arsenal har angiveligt udset den tidligere FC Midtjylland-spiller, Ousmane Diomande, som nu spiller for Sporting i Portugal, som ny spiller i den engelske storklub.

Det skriver det portugisiske medie Record, der rapporterer, at Arsenal er klar til at sende et stort bud afsted for at sikre sig den unge talentfulde spiller.

Ousmane Diomande, der blev solgt fra FC Midtjylland til Sporting i januar, har sidenhen gjort sig bemærket på den internationale fodboldscene. Arsenal forsøgte tidligere denne sommer at købe den 19-årige forsvarsspiller, men deres bud på 30 millioner pund blev afvist af Sporting. Men det ser ud til, at Arsenal ikke har givet op.

De er angiveligt klar til at komme med et forbedret bud, som ligger tæt på de 69 millioner pund, som Sporting forventer for spilleren. Dette svarer til omtrent 600 millioner danske kroner.

Hvis dette salg går igennem, kan det vise sig at blive en god forretning for FC Midtjylland. Da klubben solgte Diomande til Sporting, blev der inkluderet en videresalgsklausul på 20 procent. Dette betyder, at hvis Diomande bliver solgt for den nævnte pris, kan FC Midtjylland potentielt indkassere omkring 101 millioner kroner.

Dog skal det bemærkes, at klubben ikke får procenter af de første 93 millioner kroner.

Ousmane Diomande har kontrakt med Sporting indtil 2027.