Englænderen er på hans peak, og han fortjener mere, end han får. De skal derfor bruge mere end blot Carabao Cup-triumf, hvis de ønsker, at Harry Kane skal blive i klubben.

Det siger Darrent Bent.

Harry Kane er anfører for Englands landshold, og han samtidig fået opbygget et ry som værende én af de mest målfarlige angribere i verden. Han har dog tilføjet endnu flere kvaliteter til sit spil, hvorfor den 27-årige kunne være på vej væk fra Tottenham.

Han har hele pakken

Han har blandt andet forbedre sine afleveringer, hvilket kan ses i det yderst produktive makkerskab mellem Kane og Heung-min Son. Han leverede et assist og to mål i Tottenhams dramatiske kamp mod West Ham.

Darrent Bent er dog overbevist om, at det kræver mere end blot lidt kreativ frihed på holdet, hvis de ønsker at holde på deres stjernespiller.

“Jeg tror faktisk, at det her er det bedste, vi har set fra Harry Kane, hvis man tænker på hans spil som en helhed. Vi har før set, at han kan score mål, men hvis du kigger på hans assists, så er han både begyndt at hjælpe til må midten og hjælpe defensivt. Han har dermed hele pakken.”

Kan forlade Spurs

Han frygter derfor for Spurs, hvis de går endnu en sæson uden at sejre. Hvis det skulle ske, er han i tvivl om, hvad de skulle gøre, da en spiller som Kane fortjener at spille Champions League.

Spurgt er i kvartfinalerne i Carabao Cuppen, men Darrent Bent er sikker på, at det ikke vil være nok. Han siger dog også, at de har den perfekte mand i Mourinho, hvis der skal vindes trofæer.