Harry Kane er på et helt andet niveau, og han et talent, som ligger lige bag Messi og Ronaldos. Det siger Dimitar Berbatov, der er glad for at se, at Harry Kane har fået en ny rolle på holdet.

Harry Kane er blevet kendt som én af de farligste angribere, og hans notoriske spark er kendt verden over. Det er derfor ikke overraskende, at mange store klubber ønsker hans underskrift, hvis en udvej skulle vise sig i London-klubben.

Spurs vil beholde Kane

Spurs agter dog ikke at lade ham gå, da han i denne sæson har vist, at han kan mere end blot at score mål. Han har tilføjet assists til sit repetoire, hvor han og Heung-min Son har fået opbygget en farlig duo på den sidste halvdel.

Dimitar Berbatov er en af dem, der er glad for at se forandringen i Kanes spil. Han mener, at dette blot gør ham endnu mere farlig på den sidste halvdel af banen.

“Hvis man ser bort fra Messi og Ronaldo, er Harry Kane og Robert Lewandowski de to største talenter i sporten. Kanes assist i weekendens kamp mod West Ham var et helt andet niveau. Det er noget, man forventer at se fra Kevin De Bruyne,” siger Berbatov.

Han tilføjer hertil:

“Han viser, at han kan spille rollen som 10’er, og ikke blot score mål på toppen. Det er en fryd for øjet at se Kane og Son. Det er to spillere, der kender hinanden perfekt.”

Kane og Son er en fryd

Han mener, at denne duo minder om Berbatov og Robbie Keane, hvor de næsten er telepatiske. Dimitar Berbatov understreger, at de forstår, at fodbold ikke er et selvisk spil. De ved, at man skal hjælpe sine holdkammerater, hvilket vil få en selv til at spille bedre.

“De har det sjovt, når de spiller sammen. Det er det perfekte makkerskab.”

Gareth Bale er for nylig kommet til Tottenham, hvor han skal indgå i et stjernespækket angreb. Berbatov er dog ikke i tvivl om, at Bale kan få opbygget et godt partnerskab med Kane og Son.

“Bale må have haft en følelsesladet debut mod West Ham, hvor resultatet ikke var ønskværdigt, og han missede den chance, men han er stadig glad for at være tilbage. Han har været nervøs, men det bliver bedre for ham.

Gareth Bale skal nok genfinde formen foran målet. Han skal bare holde sig skadesfri, så Spurs kan hjælpe ham på rette vej.