Den tidligere United-angriber mener, at ledelsen skal være tålmodige med Solskjær, da han har vist, at han kan levere.

Det ville være forkert at fyre Ole Gunnar Solskjær. Det siger den tidligere United-angriber, Louis Saha. Han mener i stedet for, at man skal være tålmodige, da træneren har vist, at han kan levere resultater.

Ole Gunnar Solskjær skulle have været en midlertidig løsning for Manchester United, men efter at have leveret gode resultater, blev den midlertidige løsning i stedet permanent.

Ole er under et enormt pres

Solskjær er er kendt ansigt i klubben, og han skrev under på en tre-årig kontrakt, men resultaterne har manglet siden da.

Der er blevet rejst tvivl om, hvorvidt Solskjær er den rigtige mand til jobbet. De mener, at han ikke har erfaring nok på det højeste niveau.

Der er flere rygter om, at De Røde Djævle kunne erstatte Solskjær med Mauricio Pochettino eller Massimiliano Allegri, men hvis man spørger Louis Saha, så skal man tænke langsigtet.

“Vi dømmer ham alt for hurtigt, og det er forkert, når der blot er spillet tre kampe. Jeg husker, at alle sagde, at han skulle have chancen, da United slog Paris-Saint Germain ii Champions League. De spillede fremragende fodbold.”

Ikke nemt at være træner i United

Han siger derefter, at det kan lyde utroværdigt, når han før har spillet med Ole.

“Jeg har spillet med Ole, og jeg kan derfor virke partisk, når jeg forsvarer ham, men jeg føler, at man mange glemmer de forbedringer, han har bragt til United det seneste år.”

“Det går den forkerte vej lige nu, men vi er i starten af sæsonen, og man må kunne forstå, hvorfor det ikke er perfekt lige nu.”

Manchester United led et nederlag på hele 6-1 mod Tottenham, hvilket fik mange til betvivle Ole Gunnar Solskjær. Han har dog mulighed for oprejsning mod Newcastle.

“Det er ikke et nemt job. Det er svært at være manager i Manchester United. Du skal leve op til store forventninger, men at fyre en træner efter tre eller fire kampe er ikke løsningen. Det skader klubben, hvis man skifter træner efter et dårligt år – og især et par kampe.”