Den femdobbelte Ballon d’Or-vinder Ronaldo vil for altid være synonym med Manchester United efter at have haft hjemmebane på Old Trafford ad to omgange i løbet af karrieren.

Den første af dem lod ham skrive både Premier League og Champions League-titler på CV’et, mens han også hentede sin første Ballon d’Or.

Ronaldo hjalp de røde djævle med at dominere hjemme i England under Sir Alex Ferguson, hvilket ofte gav rivaliserende fans gode grunde til at hade den portugisiske stjerne.

En af de rivaliserende fans er den tidligere verdensmester i boksning, britiske Ricky Hatton. Han er nemlig mangeårige fan af Uniteds nok største rivaler, Manchester City, og i et interview med bokse-websitet MightyTips fortæller den pensionerede bokser, at han har en hed drøm om at kæmpe en sidste kamp i den firkantede ring.

Modstander: Cristiano Ronaldo.

“Han plejede at spille for Man United. United-fans elsker ham, han ser godt ud, så hvorfor vil du ikke give ham en lussing? Jeg skulle fange ham først, men han var noget af en spiller, ikke?”, siger Hatton i interviewet.

Ronaldo scorede 118 mål for United gennem 292 optrædener mellem 2003 og 2009 – inden han tog afsted for at tage en rekordstor periode hos den spanske gigant Real Madrid. Han vendte tilbage til England i sommeren 2021, men fik revet sin kontrakt i stykker i november 2022 efter at have talt mod prominente personer fra Uniteds fortid og nutid.

Siden har Ronaldo taget turen til den Saudi-Arabiske liga, hvor han tørner ud for Al-Nassr, hvor han indtil videre har scoret 14 mål i 16 kampe.

Kunne du tænke dig at se et opgør mellem Hatton og Ronaldo engang?