Sponsoreret artikel

Superligaen er spækket med fantastiske spillere. De har gjort dette års dansk topfodbold spændingsfyldt og fuld af oplevelser. Her er det blandt andet de centrale angribere, der har været med til at score masser af mål, der har ført til både små og store sejre.

Året er ved at nærme sig sin slutning, og det er tid til at tage et kig på nogle af de bedste spillere i Superligaen. Det har været et spændende år med en masse nervepirrende kampe, store individuelle      præstationer, nederlag, sejre og spænding. Man har kunne følge med på expekt i både sidste og nuværende sæson. De populære centrale angribere er selvfølgelig i fokus som vanligt. Selvom der har været imponerende og skuffende præstationer blandt nogle af de bedste centrale angribere i denne sæson, så er der ingen tvivl om, hvem der stadig er de bedste af de bedste i Superligaen, som vi nærmer os afslutningen på året.

Andreas Cornelius

Der er ingen tvivl, om at det ikke har været det bedste år for Andreas Cornelius. Sidste sæson var mildest talt ikke imponerende. Han har gentagende gang været ramt af skader, der har betydet, at spilletiden har været begrænset. Når det så er sagt, så er der ingen vej udenom, at han stadig er absolut en af de bedste spillere i Superligaen. Når man zoomer ind på de centrale angribere, så er han helt i toppen.

Patrick Mortensen

AGF’s Patrick Mortensen er en af de mest scorende spiller i Superligaen. Han er en fantastisk og stabil spiller, som man altid kan regne med. Selvom han er fyldt 33, så er han stadig på toppen. Han scorer jævnt i cirka hver anden kamp, så han er altid at finde på listen over topscorer. Han har været i gang i mange år, men ligger stadig blandt de bedste.

Ohi Omoijuanfo

Norske Ohi Omoijuanfo har for alvor markeret sig i den danske Superliga.      Han har scoret mål lige siden, han kom til Brøndby, og har altså imponeret siden starten. Hvis han får den rigtige assist fra sine medspillere, så er der      næsten ingen tvivl om, at bolden ryger i kassen.

Jordan Larsson

Jordan Larsson er en spiller, der er kendt for sin bevægelighed, som gør ham til en særlig dygtig angriber. Han har helt klart et talent for at score mål, som han gør rigeligt af i FCK. Det er med stor sandsynlighed et talent, han har arvet fra sin legendariske far, Henrik Larsson.

Tonni Adamsen

Selvom Tonni Adamsen ikke har scoret helt lige så      meget dette år, som han plejer, så fortjener han stadig en plads blandt toppen af Superligaens centrale angribere. Han er en talentfuld angriber, som har en evne til at tage de helt rigtige løb og deraf komme til alle de rigtige chancer. Forhåbentlig kommer han igen til at træde i karakter for Silkeborg IF i denne sæson og gennem 2024. Det er der ingen tvivl om, at hans talent sagtens tillader.