Tottenham Hotspur har fået fornyet håb i jagten på Brentford-angriberen Ivan Toney i sommerens transferperiode.

Kilder tæt på situationen har afsløret for Football Insider, at Spurs stadig er ivrige efter at sikre sig den engelske landsholdsspiller, efter Arsenal har mistet interessen i ham forud for sommerens transferperiode.

Dette åbner døren for Ange Postecoglous mandskab, som nøje følger Toney.

Chelsea har også udtrykt interesse for den 28-årige Toney, men de skal først afhænde flere spillere, før de juridisk kan finansiere et sådant køb på grund af bekymringer omkring profit og bæredygtighed. Toney har i denne sæson scoret fire mål i 10 Premier League-kampe, efter at han vendte tilbage fra en suspendering for spilrelaterede forseelser i januar.

Han blev også udtaget til det engelske landshold. I sidste sæson bidrog han med 20 mål og fire assists i 33 ligaoptrædener for Thomas Franks hold.

Siden Brentfords oprykning i 2021 har Toney, som Jürgen Klopp har nævnt er Liverpool-fan, markeret sig som en af ligaens mest målfarlige angribere med 36 mål i 78 kampe i den øverste engelske række. Tottenham overvejer også at gøre deres lejeaftale med Timo Werner permanent denne sommer, hvilket vil afhænge af, om de kvalificerer sig til Champions League.

Tottenham ligger på femtepladsen i Premier League efter et 3-0 nederlag til Fulham lørdag den 16. marts. De er sat til at møde Luton Town hjemme den 30. marts efter landsholdspausen.