Tottenham Hotspur har sat en mindre flatterende rekord i Premier League, som de sandsynligvis helst ville have undgået.

Klubben er blevet det første hold nogensinde i ligaens historie til at miste point i fem på hinanden følgende kampe, trods en tidlig føring på 1-0 i hver kamp.

Denne præstation efterlader mange spørgsmål om holdets nuværende form og fremtid.

Efter en lovende start på sæsonen, hvor Tottenham lå på førstepladsen efter de første 10 kampe, har de nu oplevet en markant nedtur. Fra at være i spidsen af ligaen, er de nu ni point bag Arsenal, der indtager førstepladsen. Denne nedgang i præstationer har skabt tvivl om holdets evne til at fastholde en top-4 placering, som er afgørende for kvalifikation til Champions League.

Spørgsmålet er nu, om Tottenham kan komme tilbage på sporet efter denne negative stime, der består af fire nederlag og en uafgjort mod Manchester City.

Der er spekulationer om, at holdet overpræsterede i sæsonens første kampe, drevet af en ny spillestil og en generel positiv stemning omkring manager Antonio Contes ankomst. Nu synes momentum at have forladt dem, og der er en voksende følelse af, at holdet skal forstærke sig i januars transfervindue for at bevare håbet om en top-4 placering.