Tottenham har hovedrollen i flere af sommerens store transferhistorier. En stor del af historierne har omhandlet Harry Kane, mens flere af dem også handler om spillere, der er på vej til den engelske klub.

LÆS OGSÅ: Solskjær rydder op: Manchester United skiller sig af med seks spillere

Spurs har skiftet ud i toppen, hvor de har ansat en italiensk sportsdirektør, Fabio Paratici, som forlod Juventus til fordel for Tottenham, der har vist, at han er glad for at hente spillere fra sit eget hjemland.

Sportsdirektøren har stået i spidsen for, at de har hentet målmand Pierluigi Gollini i Atalanta, ligesom der er forlydender om, at de kun mangler at forhandle de sidste detaljer på plads med forsvarer Cristiano Romero.

Angiveligt skulle Premier League-klubben være klar til at betale hele 410 millioner kroner for Romero. Derfor er det en stor sum penge, der bliver spenderet på at hente den argentinske forsvarer.

Nu skriver den engelske avis Evening Standard, at Fabio Paratici endnu ikke er færdig med at købe op i Serie A. Han har nemlig udset sig en dansk landsholdsstjerne, der har sin daglige gang i Serie A.

Evening Standard mener nemlig at vide, at Tottenham har i sinde at gå på jagt efter Sampdorias Mikkel Damsgaard, der er kommet på radaren i en række af Europas største klubber, efter at have spillet et imponerende EM.

LÆS OGSÅ: Skal afløse Wijnaldum: Liverpool jagter argentinsk midtbanespiller

Avisen påpeger dog, at Mikkel Damsgaards pris kan gøre en handel vanskelig. På baggrund af den store interesse for danskeren, er prisen nemlig blevet hævet, og det ventes, at Sampdoria vil kræve op mod 370 millioner kroner for ham.