Den danske fodboldspiller Wessam Abou Ali har i den seneste sæson for IK Sirius i Allsvenskan gjort sig bemærket med flere imponerende præstationer.

Det har fanget opmærksomheden fra større klubber.

Malmö FF, Djurgården og AIK er alle blevet nævnt som potentielle bejlere til den talentfulde angriber. Abou Ali selv har i et interview med Tipsbladet udtrykt, at han ikke ville blive overrasket, hvis rygterne om interesse fra disse klubber viser sig at være sande.

FotbollDirekt har rapporteret, at prisen for Abou Ali ligger på mellem fem og syv millioner kroner. Men ifølge Sirius’ træner, Christer Mattiasson, så er det prisskilt slet ikke tilsvarende hans vurdering af Abou Ali. Træneren mener, at prisen for den 24-årige angriber bør ligge mellem 30 og 40 millioner svenske kroner, hvilket svarer til mellem 19,5 og 26 millioner danske kroner. Det fortæller han i podcasten “Are You Sirius?” fra Upsala Nya Tidning.

Mattiassons vurdering er baseret på Abou Alis imponerende præstation, hvor han har scoret ti mål.

Mattiasson understreger også, at et salg af Abou Ali til en anden svensk klub ikke vil finde sted. Han har fået garantier for, at dette ikke vil ske.

Wessam Abou Alis kontrakt med IK Sirius løber indtil udgangen af 2027, hvilket giver klubben en god forhandlingsposition. Abou Ali har tidligere spillet for AaB, Vendsyssel FF og Silkeborg IF.