FC København viser interesse for den østrigske målmand Patrick Pentz, som har haft en imponerende sæson som lejesvend hos Brøndby IF.

Den 26-årige målmand er ejet af den tyske klub Bayer Leverkusen, men er lige nu udlejet til Brøndby, hvor hans præstationer har tiltrukket opmærksomhed fra flere store klubber.

Også Brøndby er interesseret i at sikre sig Pentz, hvilket sætter scenen for en intens transferkamp mellem de to klubber.

Pentz’ kontrakt med Bayer Leverkusen udløber først i sommeren 2025, og den tyske klub forventes at kræve omkring tre millioner euro (cirka 20 millioner danske kroner) for den eftertragtede målmand.

Pentz har ikke blot imponeret i Superligaen, men hans stærke sæson for Brøndby har også gjort ham til en sandsynlig kandidat for det østrigske landshold til den kommende EM-turnering.

Dette har yderligere øget hans markedsværdi og interesse fra andre klubber. Dog har Brøndby ingen købsoption i deres lejeaftale med Pentz, hvilket komplicerer deres chancer for at beholde ham permanent.

Tidligere har der også været rygter om interesse fra andre europæiske klubber såsom Celtic, Southampton og PSV, hvilket viser, hvor eftertragtet Pentz er på det internationale transfermarked.

På trods af rygterne afviser FCKs sportsdirektør, Peter Christiansen, dog at have kendskab til en eventuel transfer.