Det kan meget vel være en dansker, der fremover skal stå i spidsen for storklubben.

Feyenoord har for alvor formået at bide sig fast i toppen af hollandsk fodbold.

Og det mundede i indeværende sæson ud i et mesterskab, der er det første af slagsen siden 2017.

Men alle garvede fodboldentusiaster ved, at mesterskaber kommer med en pris. Et hav af øjne er nemlig rettet mod klubben og ikke mindst træneren, der må siges at være en populær herrer i skrivende stund.

Og det forstår man skam godt, når man lader øjnene hvile ned over Rotterdam-klubbens præstationer.

I sidste sæson kunne holdet prale af, at lægge vejen forbi Conference League-finalen, mens det i år blev til et hollandsk mesterskab.

Og det har angiveligt gjort Arne Slot, der tilbage i sommeren 2021 overtog det ledige trænersæde, til en vaskeægte populær herrer.

Et hav af topklubber vil eftersigende gerne have fingrene i Arne Slot, hvorfor den hollandske klub er begyndt at rette øjnene mod potentielle afløsere.

Og Ifølge mediet 1908, der rapporterer alt om Feyenoord, har klubben øjnene rettet mod otte mulige afløsere for Arne Slot.

Mange af dem – nærmere bestemt tre – kender danskerne ekstra godt.

Jon Dahl Tomasson, der tidligere har slået sine folder i netop Feyenoord og i øjeblikket gør et godt stykke arbejde i Championsship, bliver sat i forbindelse med det store job, mens Bo Svensson, der har gjort god figur for Mainz 05, også sættes i forbindelse med jobbet.

Men det stopper ikke her.

Kasper Hjulmand er nemlig også på klubben i Feyenoord, der har observeret den danske landstræner i længere tid.

Mediet benytter dog samtidig lejligheden til at løfte sløret for, at den hollandske topklub ikke har gjort nogen tilnærmelser til Kasper Hjulmand endnu.

De andre fem kandidater er Gregg Berhalter, Maurice Steijn, Pascal Jansen, Marcel Keizer og den nuværende assistenttræner i den hollandske storklub Sipke Hulshoff.