Manchester United har rettet blikket mod Brighton & Hove Albions Evan Ferguson som en potentiel forstærkning til angrebspositionen i den kommende sæson.

Med syv mål i de seneste seks ligakampe har Ferguson fanget De Røde Djævles interesse, og ifølge den velinformerede journalist Ben Jacobs, er klubben overbevist om, at den unge angriber kan blive en vigtig brik i fremtidens Manchester United.

Klubben er dog også åben for at undersøge andre muligheder, da de søger en ung angriber frem for en med masser af erfaring, hvilket stemmer overens med klubbens strategi om at satse på yngre talenter.

INEOS, som for nylig har overtaget klubben, ser også det kommende transfervindue som en mulighed for at sætte et markant aftryk på holdets fremtid.

Udover Ferguson har Manchester United også øje på andre unge talenter såsom Evertons Jarrad Branthwaite og Crystal Palaces Michael Olise, hvilket indikerer en klar strategi om at investere i fremtidens stjerner.

Ben Jacobs nævner desuden RB Leipzigs Benjamin Sesko og Bolognas Joshua Zirkzee som potentielle mål, hvis en aftale med Ferguson eller Brighton ikke materialiserer sig.

Brighton forventes at kræve mellem 600 og 750 millioner danske kroner for den irske angriber, en pris der afspejler hans potentiale og vigtighed for holdet.

Se de fleste af Rasmus Højlunds mål i United-trøjen her.