Manchester United har for kort tid siden forlænget kontrakten med den 28-årige midtbanespiller, Jesse Lingard. Efter sigende udelukker dette dog ikke et skifte væk fra Old Trafford. Både Sheffield United og West Ham udviser interesse for United-veteranen, ifølge Sheffield Star.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Brentford henter United-talent

Efter sigende skulle Chris Wilder og The Blades nøjes med at holde øje med Lingards situation i Manchester United. Det er dog ikke helt tilfældet for The Hammes, der angiveligt allerede har været i kontakt med spillerens agenter ift. et potentielt skifte.

Jesse Lingard har endnu ikke fået spilletid i Premier League i denne sæson. Og til trods for, at Manchester United har benyttet en klausul til at forlænge hans kontrakt, tyder det ikke på, at han er en del af Ole Gunnar Solskjærs planer.

Hvis ikke De Røde Djævle havde besluttet at forlænge hans kontrakt, ville den have udløbet efter denne sæson. Nu er den dog blevet forlænget med yderligere et år, efter at Manchester United har aktiveret den føromtalte klausul i hans kontrakt.

LÆS OGSÅ: Indgår ikke i Solskjærs planer: United-spiller er tæt på klubskifte

Formålet med dette er at sikre, at de har bedre forudsætninger for at få en fornuftig transfersum, da hans kontraktudløb ikke længere er lige om hjørnet.