Den polske målmand Marcin Bułka overtog rollen som førstevalg i målet efter Kasper Schmeichel. Derefter måtte Schmeichel træffe den svære beslutning at fortsætte sin karriere andetsteds.

Den polske målmand for OGC Nice har efterfølgende været en urokkelig skanse i denne sæson.

Inden lørdagens kamp mod Nantes havde Bułka opnået 10 clean sheets i 13 Ligue 1-kampe og kun lukket fire mål ind. Siden den 15. september har han været uovervindelig – en imponerende periode på 78 dage, hvor ingen modstandere har formået at score mod ham… indtil nu.

Lørdagens kamp mod Nantes bragte en stopper for den imponerende tid uden at indkassere et mål. I kampens 25. minut brød Nantes’ angreb igennem, og efter en veludført aktion af Simon og Chirivella, endte Moussa Sissoko med at udfordre Bułka. Den polske målmand gjorde sit ypperste med en heroisk redning mod Sissoko, men desværre boksede han bolden direkte ud til Florent Mollet, som scorede med et skud lige under overliggeren.

Bułka, der ikke havde lukket et mål ind i over to og en halv måned, måtte se sin imponerende serie afsluttes.

Bułkas sidste nederlag før denne bemærkelsesværdige periode var mod PSG den 15. september, hvor Kylian Mbappe var den sidste spiller, der scorede mod ham.

I alt varede Bułkas clean sheet i 793 minutter, inklusive otte Ligue 1-kampe og 45 minutter af en venskabskamp mellem Polen og Letland.

Til trods for nederlaget på 0-1 mod Nantes, har OGC Nice formået at bevare deres andenplads i Ligue 1 med 29 point, kun et point efter PSG.

Parisernes næste kamp mod Le Havre kan dog udvide denne afstand til fire point.