I en dramatisk og nervepirrende kamp på Vejle Stadion blev Kristian Kirkegaard dagens helt, da han sikrede Vejle Boldklub et vigtigt point i Superligaens nedrykningsstrid.

Indskiftet sent i opgøret mod Viborg FF, viste Kirkegaard koldblodighed og teknisk finesse, da han med en velplaceret afslutning udlignede til 1-1 kort før tid.

Kampen var en sand prøvelse for Vejle, der med en sejr kunne have overhalet Lyngby og for første gang i sæsonen placeret sig over nedrykningsstregen.

Starten var dog alt andet end lovende for hjemmeholdet, der fandt sig presset af et beslutsomt Viborg-hold.

Viborgs Jakob Bonde var tæt på at bringe gæsterne foran efter 13 minutters spil, men hans forsøg sneg sig forbi målet.

Vejle og Viborg gik til pause uden scoringer, men gæsterne kom stærkest ud til anden halvleg. En afrettet bold ramte stolpen og varslede om Viborgs intentioner. Det var dog først efter 73 minutter, at Malik Abubakari bragte Viborg foran, da han efter et godt opspil af Magnus Westergaard resolut sendte bolden i nettet.

Men Vejle nægtede at give op. Med indskiftningen af Kristian Kirkegaard fik holdet nyt liv, og det betalte sig. Kirkegaard, der har været en joker for holdet i flere kampe, viste igen sin værdi, da han roligt udnyttede en løs bold i feltet og med et præcist skud sikrede Vejle det ene point.

Resultatet efterlader Vejle et enkelt point fra sikkerhed, mens Viborg, trods stærkt spil, må nøjes med en placering i nedrykningsspillets farezone.