Udgik med armen i slynge: Nu er der nyt om Liverpool-back

Skotlands manager Steve Clarke har afsløret, at Andy Robertson vender tilbage til Liverpool med en skulderskade.

Reds-backen og anfører for det skotske landshold, blev udskiftet i første halvleg af skotternes 2-0-nederlag til Spanien i EM-kvalifikatione torsdag. Efterfølgende blev Robertson set med armen i en provisorisk slynge.

Robertson stødte sammen med Athletic Bilbaos målmand, Unai Simon, og landede akavet i faldet.

Clarke var tilbageholdende med hensyn til karakteren af ​​forsvarsspillerens skulderskade, men indrømmede, at han håbede, at den skotske anfører hurtigt kan vende tilbage til klub og land.

Holder vejret inden derby

Skaden vækker bekymring over Robertsons tilstand, der skal ind i Liverpools Merseyside-derbyopgør mod Everton lørdag den 21. oktober.

29-årige Robetson har forladt landsholdslejren, da skotternes næste kamp blot er en venskabskamp mod Frankrig (spilles tirsdag). Den skotske manager bekræfter da også, at Robertson vil vende tilbage til Liverpool for yderligere test.

“Det er klart, at han skadede i sin skulder. Han vil tage tilbage til sin klub,” sagde manageren ifølge mediet Liverpool Echo og fortsatte:

“Det ser altid ud til at ske, når du mister en spiller i den position, så vi mister Kieran (Tierney) fra venstre side, og nu har Andy fået en skulderskade.”

Clarke håber på, Robertson kan blive skaden kvit inden næste omgang af EM-kvalifikationen, som afvikles i november.

Skotland indtager førstepladsen i EM-kvalifikationens gruppe A med 15 point, tre point foran Spanien, der dog har en kamp i baghånden.