Sponsoreret indhold

Stort set alle fodboldligaer i Europa er blevet sat på pause som følge af Coronavirus. Corona har i høj grad ramt foldboldverden ikke kun herhjemme men i hele Europa. Det betyder, for os fodboldelskere, at vi ikke kan tænde for fjernsynet for at se fodbold, som vi plejer. Vi skal derimod finde på andre alternativer, så vi kan få tiden til at gå i disse tider, hvor store dele af verden er lukket ned for at minimere smittefaren. 

Fodbold på standby

Næsten alle fodboldligaer i Europa er sat på standby. Herhjemme meddelte divisionsforeningen, at superliga kampe i første omgang blev udskudt i 2 uger. Med regeringens tiltag og forlængelse af nedlukningen af Danmark, er fodbold såvel som mange andre ting, stadigvæk udsat på ubestemt tid, indtil det er sikkert at åbne landet op igen. 

Det er ikke kun professionel fodbold, der er ramt at nedlukningen. Alle foreninger og sportsklubber har nødvendigvis også været nødt til at meddele, at der ikke er fodboldtræning det næste stykke tid. Det efterlader naturligvis fodboldselskere og fritids fodboldudøvere med langt mere tid i løbet af døgnet, hvor det kan være svært at få tiden til at gå. Når man ikke kan tænde for fjernsynet og se en fodboldkamp, og man heller ikke kan tage ned i klubben og spille med vennerne, hvad skal man så give sig til? 

Hvis vi skal holde os indenfor fodboldens verden, så kan man jo give sig til at læse en bog om ens store fodboldidol. Det kunne eksempelvis være Cristiano Ronaldos selvbiografi eller Nicklas Bendtners fornyeligt udgivet bog om hans liv som professionel fodboldspiller. Hvis man synes, det bliver for kedeligt i længden at læse bøger, så kan du heldigvis også lytte til en masse spændende fodboldpodcasts såsom Fodboldministeriet. Du kan også blive inspireret af landsholdsspillerne, og se hvordan de kommer igennem krisen her

I en anden boldgade

Corona epidemien er naturligvis ikke kun hård for sport fans at komme igennem. Rigtige mange mennesker er sendt hjem fra arbejde, enten for at arbejde hjemme eller for at holde fri indtil epidemien stilner af. 

Det kan være hårdt at gå derhjemme i en længere periode uden at vide, hvornår tingene begynder at blive normale igen. Mange familier har også været nødt til at aflyse planer og ferier, for at efterleve de forbehold, som regeringen har lavet, så vi kan passe på os selv og hinanden. 

Hvis du ikke ved, hvad du skal få tiden til at gå med i de timer, hvor du ellers plejede at ligge på sofaen og se dit hold spille, så kan du udnytte tiden til at lære at investere i Bitcoins. Ved at investere i Bitcoins, kan du udnytte tiden derhjemme til at få flere penge på opsparingen. Med Bitcoin Rush, som er en kryptoinvesteringsrobot, er der stor sandsynlighed for et positivt afkast på din investering. Det gode ved at anvende en investeringsrobot er, at du kan lave alt mulig andet imens robotten generer et afkast til dig. Så kan du spille fodbold i haven med børnene eller fordybe dig i en bog om dit fodboldidol, mens robotten varetager din investering.