Udskældt Man Utd-stjerne får støtte fra landsmand

Nicolai Busekist — 15. nov 2020 00:17
Foto: Shutterstock

Tottenham-målmand Hugo Lloris har givet sin støtte til sin landsmand og holdkammerat på det fransk landshold, Paul Pogba. Han har nemlig insisteret på, at Pogba 'ved hvordan man hæver niveauet.'

LÆS OGSÅ: Manchester United-profil: "Jeg kan ikke tåle at tabe"

27-årige Pogba har været under massiv beskydning som følge af sine præstationer i starten af denne sæson. Han har i denne sæson kun formået at score en enkelt gang i 11 kampe for Manchester United.

På baggrund af de dårlige præstationer, er han end ikke garanteret en plads i Ole Gunnar Solskjærs startopstilling længere.

Det er dog ikke blot i Manchester, at han har svært ved at præstere. Det har han også for det franske landshold, hvilket han viste i kampen mod Finland. Her tabte Frankrig 2-0 på hjemmebane, og Pogba blev hevet kort tid inde i anden halvleg.

Hugo Lloris har dog taget Pogba i forsvar, og har i den forbindelse pointeret, at midtbanespilleren mange gange er kommet igennem modgang i sin karriere:

"Han mangler en smule rytme i forhold til situationen i hans klub. Ligesom Varane og Griezmann kommer han med et smil," sagde Hugo Llrois forud for Nations League-opgøret mod Portugal lørdag aften, ifølge GOAL.

LÆS OGSÅ: Hugo Lloris om United-spiller: Han mangler dette

"Vi ser, at han er klar til at tage imod udfordringerne, Les Bleus’ trøje står hans hjerte nært. Han er en af lederne på det her hold. Han har en lang historie med landsholdet, og han ved også, hvordan han løfter niveauet, når det er nødvendigt, især når der er modgang."

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere