Man har i den forgangne sæson snakket flittigt om Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjærs målmands-dilemma, da han, med hans ord, havde at gøre med to ettere, hvorfor han havde meget svært ved at træffe beslutningen.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Men der skal ikke herske nogen tvivl om, at David de Gea havde en meget svær tid mellem stængerne i United-målet i den forgangne sæson.

Dette betød, at vejen var banet for 24-årige Dean Henderson, som dermed fik chancen fra start i en hel række kampe fra marts og frem, hvilket medførte, at han kan bryste sig af at have nået 26 kampe foran David de Gea.

Dean Hendersons plads i startopstillingen blev dog ikke serveret på et sølvfad. Hendersons vej til startopstillingen var såvel fysisk og psykisk udfordrende, hvilket medførte, at han, korte før begyndelse på slutrunden, pådrog sig en skade i hoften.

“Jeg gik gennem ild og vand og kæmpede hårdt. Da jeg endelig kom på holdet, var jeg ødelagt. Jeg var udmattet,” fortæller Henderson til talkSPORT.

“Jeg var mentalt træt, for jeg havde gjort alt rigtigt for at komme på holdet. Men jeg havde brugt al min energi på at være bekymret over at blive en del af startelleveren. Så da jeg kom ind på holdet, havde jeg et godt lille run, inden jeg blev skadet og igen måtte kæmpe.”

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo udforsker sine muligheder

Manchester United spiller sin første kamp i Premier League om en måned, hvorfor Dean Henderson kæmper ihærdigt for at blive klar.