United-legende kunne være endt i Everton

Nicolai Busekist — 17. nov 2020 07:23
Foto: Shutterstock

Efter omtrent fire måneders pause fra fodbolden tilbage i 2011, fandt Paul Scholes igen modet frem. I den forbindelse blev han af Phil Neville forsøgt lokket til Everton. Det fortæller han selv.

LÆS OGSÅ: United-talent erkender: Mit idol var Gerrard

Derfor kunne det faktisk være endt med Paul Scholes i en Everton-trøje, hvis klubben var hans eneste mulighed. Da han besluttede for at vende tilbage til fodbolden, var der dog heldigvis også andre, der stod klar til at byde ham velkommen.

Det fortæller Scholes selv til mediet DAZN.

Scholes arbejdede sammen med den tidligere ungdomstræner i United, Warren Joyce. De to arbejdede sammen om klubbens U23-hold, og her fandt han ud af, at han ikke var helt færdig med sin aktive karriere som fodboldspiller.

"Jeg trænede hver dag, og jeg fandt ud af, at jeg måske var i min bedste form nogensinde efter at have haft fire måneder ude. Jeg havde lyst til at spille igen, og det var ligegyldigt hvor. Jeg snakkede med Phil Neville, som sagde: 'Kom til Everton'," fortæller Scholes til DAZN.

Sådan endte det dog ikke. I stedet bankede han først på hos Mike Phelan, der på dette tidspunkt var assistenttræner. Her fortalte han, at han havde lyst til at spille igen, og det mente Phelan var en god idé.

"Så var der én person mere, jeg skulle vende det med, og det var den vigtigste. Så snart jeg havde snakket med Mike Phelan gik jeg ind til Sir Alex. Han spurgte, om jeg ville spille i United eller ej, og jeg svarede, jeg ikke kunne se mig selv spille andre steder," fortalte han til DAZN, og fulgte op med:

LÆS OGSÅ: United modtog gode nyheder: Telles testede negativ

"Han sagde: 'Fint, jeg ordner en kontrakt', og så var det hele på plads indenfor fem minutter."

Han fik sit comeback i en FA Cup-sejr mod Manchester City i januar 2012.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere