Manchester United leder fortsat efter en afløser for Cristiano Ronaldo, der fik ophævet sin kontrakt i slutningen af november sidste år.

Efter Cristiano Ronaldo fik ophævet sin kontrakt med Manchester United, har den engelske klub været på udkig efter en passende afløser.

LÆS OGSÅ: Xavi stikker til Ansu Fati

Dette har medført, at De Røde Djævle er blevet kædet sammen med en lang række spillere. Ingen af dem har dog fundet sin vej til Old Trafford.

Blandt andet har de været kædet sammen med Memphis Depay, hvis kontrakt med FC Barcelona udløber til sommer. Nu lyder det dog, at Erik ten Hag og co. kigger mod Ajax.

Ifølge mediet 90min er den engelske klub i gang med at undersøge, hvorvidt det vil være en mulighed for dem at hente Ajax-stjernen Mohammed Kudus.

Den 22-årige profil fra Ghana har kontrakt med Ajax, der løber frem til sommeren 2025 – og den hollandske klub har ikke virket interesseret i at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Gerard Piqué kan vende tilbage fra pension

Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 20 millioner euro, hvilket svarer til 148 millioner kroner. Realistisk set vil Ajax dog kræve et noget højere beløb for ham.