Manchester United har ikke været skarpe, når det gælder hjemmekampene på Old Trafford. De har derimod været meget stærke på udebane. De har faktisk været så stærke, at de kan sætte klubrekord mod Arsenal.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

De er ubesejret i sine 17 seneste udekampe i Premier League. Det kan dog blive til 18 ubesejrede udekampe mod Arsenal, og det vil være en klubrekord, der bliver sat af Ole Gunnar Solskjærs mandskab.

De Røde Djævle har ikke lidt et nederlag på udebane, siden man tabte til Liverpool i januar. Det bliver dog ikke nogen nem opgave at holde Arsenal fra en sejr på ejet græs, og statistikkerne taler da heller ikke for United.

Arsenal har nemlig vundet sine seneste to opgør mod Manchester United, hvorfor de naturligvis vil gå efter den tredje. Og hvis det sker, så er det første gang siden 1998, hvor man havde Arsene Wenger på pinden.

LÆS OGSÅ: ”Han er et godt sted mentalt”: Solskjær får det bedste frem i United-profil

Ole Gunnar Solskjær har heller ikke formået at slå Arsenal endnu. Han har ellers haft fire forsøg som United-manager, og kampen i aften ville derfor være et godt tidspunkt at hente den første.