De seneste uger har han haft problemer med ryggen, hvorfor han også sad på bænken, da det svenske landshold spillede mod Danmark. Men nu er Victor Lindelöf igen klar til kamp.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo ligner ikke en ny mand i Manchester United

Det forklarer Manchester United-profilen, som har haft problemer med sin ryg i de seneste par uger. Han fortæller dog, at det nu er slut, og at han føler sig ovenpå igen.

“Ryggen har det okay. Jeg har haft problemer i nogle uger, hvor jeg har måttet kæmpe mig igennem de kampe, vi har spillet,” fortæller Lindelöf til Fotbollskanal, og følg op med:

“Det har været rart at få slappet af i nogle dage, hvor jeg virkelig har forsøgt at tage den med ro og bare har modtaget behandling.”

Han fortæller også, at hans ryg havde det godt under seneste træning:

“Min ryg havde det godt til træning, og forhåbentlig er der ikke længere problemer. Hvis jeg skal spille næste kamp, vil jeg forsøge det og se, hvordan det føles. Derefter må vi se, hvordan ryggen reagerer,” udtalte han til Lindelöf.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldos tilbagevenden til Old Trafford: United har taget fat i agent

Lørdag tager Sverige imod Kroatien på hjemmebane, mens Manchester United spiller næste kamp mod West Bromwich næste lørdag.