Torsdag kunne man se, at Manchester United-spilleren Fred blev interviewet af ESPN Brasil. Den 27-årige midtbanespiller fortæller om sine fremskridt siden hans skifte til United og Old Traford.

Han snakkede ligeså om, hvordan Bruno Fernandes har haft en stor indflydelse på holdet samt titelræset i Premier League.

Det ser dog ud til, at der var et ekstra segment, som man havde valgt at gemme til hjemmesiden, hvor Fred snakker om Ole Gunnar Solskjær.

Fred snakkede om det store pres, som Ole Gunnar Solskjær må være under som United-træner, men han er dog ikke i tvivl om, at det er meget normalt for en klub i deres størrelse.

“Du kan hele tiden se, at han har udviklet sig i United, og jeg nyder at have ham i klubben. Der vil dog altid være mistillid, når du er i sådan en stor klub som United, og mange ønsker at se, at du ikke kan klare det. Du må forblive stærkt, og han har hovedet rigtigt skruet på,” siger Fred til ESPN Brasil om Solskjær.

Fred snakkede efterfølgende om Solskjærs kvaliteter som træner.

“Jeg føler, at han er anderledes. Han plejede selv at være en spiller, så han har prøvet at være på vores side, og han ved, hvordan det er. Han snakker meget med os, og jeg mener, at det er noget, der gør ham lidt atypisk. Han spiller altid med os, støtter os og hjælper os med det hele, og det er på daglig basis. Han står os altid nær og han er meget vigtig for os.”

Solskjær og Fred skal spille mod Manchester City og Pep Guardiola i weekenden, når De Røde Djævle gæster Etihad Stadium.