Manchester United er stort set sikret en finaleplads i Europa League, da man formåede at besejre Roma med 6-2 i første opgør, men det kræver naturligvis, at man ikke får kolde fødder torsdag aften, hvor de to hold igen tørner sammen.

LÆS OGSÅ: Forslag om ny liga: United og andre Premier League-klubber stemmer for

Bruno Fernandes, der har været Manchester Uniteds talisman i denne sæson, lægger ikke skjul på, at man er glade for succesen, man oplever i Europea League, men han fortæller dog også, at klubben stiler højere end det.

“Det er et signal om, at vi har forbedret os, hvis vi vinder Europa League, for i sidste sæson vandt vi ingenting. Så hvis vi får et trofæ i denne sæson er det fremgang, men stadig ikke nok for os,” siger Bruno Fernandes til Sky Sports.

“Men der er udvikling i klubben, og for spillerne er det et tegn på, at vi er blevet lidt bedre, men vi har stadig masser at forbedre, og det kommer vi til.”

“Hvis jeg skal være ærlig, er forventningerne nødt til at være høje, når man spiller i en klub som denne,” kommer det altså fra Bruno Fernandes.

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

Hvis Manchester United formår at sikre sig avancement, bliver det enten Arsenal eller Villarreal, man kommer til at møde i finalen. Det første opgør endte i Villarreals favør, der vandt med 2-1.