Manchester United endte med at skulle betale Monaco hele £8 millioner for Hannibal Mejbri. Det var et meget stort beløb for den daværende 16-årige midtbanestjerne, så det er ikke overraskende, at Manchester United ønsker at beskytte investeringen.

LÆS OGSÅ: United anbefales at hente denne spiller: Han er bedre end Fred

Den nu 18-årige Mejbri er allerede fast mand på klubbens U23-hold, men han skulle ligeså have en fod indenfor hos førsteholdet. De frygter dog i United, at han ender med at blive skadet, før han får chancen for at vise sig frem for Solskjær.

Det for Nigel Wood, reserveholdets manager, til Manchester Evening News.

“Jeg synes, Hannibal har utrolig kvalitet, men det må være frustrerende for ham, at der bliver begået omkring 15 frispark på ham i hver kamp. Bliver der ikke sat en stopper for det før eller siden, eller bliver han ikke beskyttet af dommeren, så ender han med at brække et ben. Det frygter jeg for ham,” fortæller Wood til Manchester Evening News.

Han er dog glad for at se, at de mange frispark, der bliver begået mod ham, ikke påvirker hans spil. Det siger meget om ham som person og hans attitude, mener Wood.

LÆS OGSÅ: Man United-legende opfordrer United til at forlænge med ‘fremragende’ spiller

“Han er bare en spiller, som hele tiden vil have bolden og aldrig gemmer sig fra den. Det kendetegner topspillere, men han har brug for lidt beskyttelse, for ellers kan han ende med en slem skade. Mod Accrington spillede han 80 minutter med en brækket næse, så han er hårdere, end han får kredit for,” siger Wood.