Manchester United har endnu ikke hentet en afløser for Cristiano Ronaldo, der fik sin kontrakt ophævet i november.

I november sagde Manchester United farvel til Cristiano Ronaldo. Her fik den portugisiske stjerne ophævet sin kontrakt, efter et eksplosivt interview med journalist og tv-vært Piers Morgan.

LÆS OGSÅ: Cristiano Ronaldo afviste denne klub til fordel for Al Nassr

Siden da har De Røde Djævle været på jagt efter en ny spiller, der kan udfylde det tomrum, der er blevet skabt i truppen, efter Ronaldo forlod den.

Det har medført, at de er blevet sat i forbindelse med en lang række spillere i løbet af den seneste måned. De har dog endnu ikke indgået en aftale med en afløser.

Nu skriver mediet TeamTalk, at den engelske klub gør sig tanker om at hente AS Roma-profilen Tammy Abraham – og de vil hente ham allerede i løbet af januar.

I lang tid lød det, at det var en prioritet for Erik ten Hag og co. at hente Cody Gakpo i januar, men denne kamp endte de med at tabe til rivalerne fra Liverpool.

LÆS OGSÅ: Avis: Chelsea henter Barca-transfermål for 300 millioner

Af denne grund har de ifølge TeamTalk valgt at rette fokus mod Abraham, der har kontrakt med Roma frem til juni 2026. Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på ca. 45 mio. euro.