Ole Gunnar Solskjær har haft en begrænset mænge spillere til rådighed på midtbanen, når han har skulle sætte hold til de forgangne uger, og det kan ligeså ende med at blive tilfældet, når Manchester United møder Chelsea i weekenden.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Han har bekræftet, at Paul Pogba ikke kommer til at være med i puljen, hvilket man heller ikke havde regnet med. Der er dog flere spillere, som endnu er tvivlsomme, og som Solskjær håber, kan nå at blive spilleklar.

Det kunne han fortælle efter 0-0-kampen mod Real Sociedad, da de tørnede sammen i Europa League torsdag aften.

“Vi skal have tjekket Daniel James efter aftenens kamp. McTominay, Van de Beek og Cavani håber vi på, bliver klar til til kampen søndag. Paul Pogba er stadig ude i nogle uger,” sagde Solskjær ifølge Daily Star.

Manchester United er på vej ind i et kampprogram, hvor man skal spille nogle meget vigtige kampe. Der er naturligvis vigtige point på spil, som Manchester United håber på at kunne hente, da de skal følge med Manchester City i toppen af Premier League.

LÆS OGSÅ: Præsidentkandidat: Sådan beholder vi Messi i klubben

“Mellem nu og landskampspausen har vi seks eller syv kampe mod blandt andre Chelsea, Leicester og West Ham. Det er alle vigtige kampe, så det er tre vigtige uger,” sagde Solskjær.