Rasmus Højlund har med sin seneste præstation i Premier League skrevet sig ind i historiebøgerne ved at score i fem på hinanden følgende kampe.

Denne bedrift gør ham til den næstyngste spiller nogensinde i ligaens historie, der har opnået dette. Kun den franske fodboldlegende Nicolas Anelka har overgået Højlund, da han tilbage i 1998 scorede i fem kampe i træk for Arsenal som 19-årig.

Du kan se Rasmus Højlunds mål i United her.

Højlunds mål mod Aston Villa denne søndag cementerede hans plads i statistikkerne og viste endnu engang hans værdi på banen. Med sine 21 år og syv dage er danskeren den næstyngste spiller til at score i fem på hinanden følgende kampe. Anelkas rekord står stadig, da han var 19 år og 239 dage gammel, da han satte sin rekord.

Kampen mod Aston Villa blev en stor succes for Manchester United og Rasmus Højlund, da United til sidst i kampen fik kæmpet sig til alle tre point. Du kan se Rasmus Højlunds kasse i kampen her.

Højlunds succes er et vidnesbyrd om hårdt arbejde, talent og den rette mentalitet. Fra at være en del af det danske landshold til nu at gøre sig bemærket i Premier League, har Højlunds rejse været inspirerende. Hans evne til konstant at forbedre sig og tilpasse sig nye udfordringer har vist sig at være nøglen til hans succes.