Det kan ikke benægtes, at den tidligere hollandske landsholdsspiller, Robin van Persie, spillede en stor rolle i Manchester Uniteds Premier League-succes i 2013. Derfor beviste han, at Sir Alex Ferguson traf den rette beslutning, da han hentede ham i Arsenal i en lettere kontroversiel handel.

LÆS OGSÅ: Manchester City og Manchester United er interesserede i Serie A-forsvarer

I dén sæson blev det til intet mindre end 30 mål på tværs af alle turneringer for Robin van Persie. Hvorvidt den store succes i denne sæson, har haft indflydelse på hans valg af de bedste holdkammerater, han har haft i sin karriere, er dog svært sige.

Uanset hvad, er det heller ikke noget, der laver om på, at ud af de seks spillere, han har valgt, er der fire af dem, der spillede i Manchester United. De seks spillere, der af Van Persie blev udnævnt som hans bedste holdkammerater, er Dennis Bergkamp, Thierry Henry, Ryan Giggs, Paul Scholes, Wayne Rooney og Ruud van Nistelrooy.

Det vil sige, at der er tale om to Arsenal-legende, som Robin van Persie spillede sammen med i sin tid i London-klubben. Hertil har han også nævnt Ruud van Nistelrooy, som også havde stor succes hos Manchester United, men de to nåede dog aldrig at spille sammen hos De Røde Djævle. I stedet var det på det hollandske landshold, at de to spillere spillede sammen.

LÆS OGSÅ: Medier: Thierry Henry på tale som ny træner i engelsk klub

De tre sidste spillere på listen, er ligeledes tre United-legender, som alle var med til at vinde det engelske mesterskab sammen med den hollandske angriber i 2013. Det er naturligvis hhv. Ryan Giggs, Paul Scholes og Wayne Rooney, der er tale om her.