Lionel Messis PSG-eventyr ventes til sommer at lakke mod enden – og nu er afløseren tilsyneladende fundet.

Det har endnu ikke set dagens lys om Lionel Messi vinker farvel til PSG og drager videre.

Men det har angiveligt ikke holdt PSG tilbage fra at rette øjnene mod én bestemt portugiser, som de mener kan afløse den argentinske troldmand.

For selvom Lionels Messis far og agent har løftet sløret for, at de først tager en beslutning til sommer, så tyder det dog på, at hans PSG-eventyr lakker mod enden, hvorfor den franske storklub er tvunget til at sætte jagten ind på en afløser.

Og ifølge de to aviser Le Parisien og L’Équipe har dette medført, at de er begyndt at kigge i retning af Manchester City. Her skulle de nemlig have et godt øje til Bernardo Silva, som de ser som en ideel afløser for Messi.

Skal han bringes til Parc des Princes til sommer, bliver det dog ikke billigt. Ifølge Le Parisien er det forventet, at den 28-årige portugiser vil have et prismærke på omtrent 600 millioner kroner.

Silva siges selv at have interesse i et skifte væk fra City denne sommer. Det har medført, at han og PSG allerede har indledt forhandlinger om et potentielt skifte.

Selvom PSG kan virke som en attraktiv destination for Silva, er det ikke den eneste klub, der har godt øje til ham.

Siden sidste år har Barcelona også været meget interesseret i at købe ham. Faktum er dog, at den spanske klub er i finansielle vanskeligheder, hvilket kan gøre et køb umuligt.

Silva har været en del af truppen i Manchester City siden 2017. Han har spillet over 300 kampe for den engelske klub.