Den tidligere Manchester United træner Rene Meulensteen mener Erik Ten Hag skal tage ansvar for sit holds kampe i denne sæson, hvor De Røde Djævle har fået en dårlig start på den nye kampagne.

United ligger i øjeblikket på tiendepladsen i Premier League og bunden af ​​deres Champions League-gruppe, efter at have lidt seks nederlag i 11 kampe i alle turneringer.

Og Meulensteen, som var en del af Sir Alex Fergusons trænerteam i seks år, menet, at skylden ligger hos Ten Hag, fordi United har brugt over £400 millioner (3,45 mia. kroner) på nye spillere, siden han tog tøjlerne i klubben.

Har fået masser af støtte

Blandt disse signeringer med store penge er folk som Andre Onana, Lisandro Martinez og Antony, som Ten Hag tidligere arbejdede med i Ajax, med Chelsea det eneste Premier League-hold, der brugte flere penge på spillere i samme periode.

“Han har hentet alle spillerne og kan ikke sige, at han ikke er blevet støttet,” sagde Meulensteen til ESPN.

“Han har tilkendegivet, at han er glad for det her. Han får en masse kredit fra fansene. Jeg forstår det. Men det er ikke spillere, der blev hentet ind af Glazers og nu er på banen. Ansvaret for de spillere, der er nu på banen er virkelig op til Erik.”

Disse 2 kan ikke klare tempoet

Meulensteen fremhævede også Raphael Varane og Casemiro som to spillere, der simpelthen “ikke kan håndtere” Ten Hags spillestil.

Han tilføjede: “United har visse mangler. [Varane] kan ikke klare tempoet. Premier League er dynamisk. Alt går med 100 kilometer i timen. Det er det store problem på midtbanen. De har ingen energi, og det er sådan, forsvaret kommer i problemer. Han [Ten Hag] vil lægge et stort pres på , med meget intensitet.”

“Ligesom i Ajax. Men det har han ikke spillerne til. Spillerne har ikke mentaliteten til konstant at lægge pres på. Casemiro kan for eksempel slet ikke klare det. Ten Hag har en vis overbevisning om, hvordan han vil spille. Men han er nødt til at finde måder at komme dertil.”

United havde brug for to stoppetidsmål fra indskiftede Scott McTominay for at slå Brentford 2-1 i weekenden og undgå at glide til et tredje tab i træk. Og Ten Hag var ikke tilfreds med sit holds forsvar efter kampen og sagde: “Når du giver et mål væk så let – det kan du ikke på vores niveau, vi skal gøre det bedre.

Kilde: Mirror