Napoli står over for en uventet udfordring denne sommer. Selvom der har været rygter om interesse fra klubber som Arsenal, Chelsea og Paris Saint-Germain, er der ikke kommet nogen konkrete bud på Victor Osimhen. Den nigerianske angriber, som blev Serie A’s topscorer og hjalp Napoli til at vinde mesterskabet, ser nu ud til at blive i klubben længere end forventet.

Ingen bud på stjerneangriberen

Ved juletid i 2023 underskrev Osimhen en ny kontrakt med en massiv løn på 75 millioner kroner (€10 millioner) om året og en frigivelsesklausul på mellem 900 og 975 millioner kroner (€120-130 millioner). Forventningen var, at en stor klub fra Premier League ville springe på muligheden. Men ifølge den tyske fodboldinsider Florian Plettenberg, har ingen af de store klubber, herunder Chelsea, Arsenal og PSG, budt på angriberen. Chelsea har angiveligt aldrig været interesseret, da Osimhen ikke passer til den type angriber, de søger.

Det skriver Football Italia.

Økonomiske hovedbrud for Napoli

Situationen skaber økonomiske problemer for Napoli, som ikke kan signere en erstatning, før de ved, om Osimhen forlader klubben. PSG ser ud til at fokusere på Osimhens holdkammerat Kvicha Kvaratskhelia, som deres nye træner Antonio Conte ønsker at beholde. For Napoli, der sluttede på en skuffende 10. plads i Serie A og derfor ikke kvalificerede sig til europæisk fodbold, er det en stor økonomisk belastning at betale Osimhens høje løn uden at få penge ind fra et salg.

Fremtidige scenarier for Osimhen

Hvad sker der, hvis Napoli ikke kan sælge Osimhen denne sommer? Klubben står over for en vanskelig situation, hvor de skal balancere deres økonomi og sportslige ambitioner, samtidig med at de forsøger at holde på deres stjernespiller. Det bliver interessant at se, hvordan Napoli håndterer denne udfordring og hvilke skridt de tager for at sikre både klubbens og spillerens fremtid.