Der bør ingen tvivl herske om, at Danny Drinkwaters karriere kun er gået ned ad bakke, siden han forlod Leicester til fordel for Chelsea i 2017. Han har ikke fået meget spilletid, og Chelsea har faktisk forsøgt at skille sig af med i de sidste sæsoner, men dog uden held med at gøre dette.

LÆS OGSÅ: Bayern-stjerne med afsløring: Overvejede skifte til PL-klub

Han har været lejet ud til både Burnley og Aston Villa, hvor han havde ikke ligefrem havde held med at gøre god reklame for sig selv. Faktisk er det ved at være to år siden, at han sidst har spillet en kamp for Chelseas første hold.

I stedet har han fået en plads for deres reservehold, som han repræsenterer i Premier League 2. Her er det dog heller ikke for det positive, at han gør sig bemærket. Mandag aften blev han nemlig udvist, efter en vanvittig hævnaktion på den 16-årige Alfie Devine, da Chelseas reserver slog Tottenhams 3-2.

Det var dog ikke helt uden grund, at han reagerede, som han gjorde. Den 16-årige Devine kom nemlig alt for hårdt ind i en tackling med begge ben strakt, hvilket resulterede i, at han ramte den 30-årige Drinkwater.

LÆS OGSÅ: Solskjær vil ikke stå i vejen for 20-årig United-spiller

Det ville han dog ikke finde sig i, og derfor kvitterede han ganske enkelt ved at sable Tottenham-talentet ned bagfra. Det resulterede først i et større klammeri mellem begge mandskaber, hvorefter både Devine og Drinkwater blev udvist.