Erik ten Hag har et stort ønske om at styrke sin trup til sommer, hvor det især er den offensiv del af truppen, han gerne vil have styrket.

Manchester United har brug for at styrke deres offensiv, mener Erik ten Hag. Derfor har han udset sig en række kandidater til dette.

En af dem, som han længe har haft et godt øje til, er Napolis Victor Osimhen.

Der er dog flere elementer, der spiller ind, som kan medføre, at et køb af den 24-årige angriber ikke vil blive en realitet til sommer.

Først og fremmest har Napoli ikke den store interesse i at sælge ham, hvorfor de kræver et beløb på den anden side af 100 mio. euro, hvis de skal slippe ham.

Hvad der også kan vise sig at blive et problem for Ten Hag og co. er, at de kan se frem til at få konkurrence fra Chelsea. Det skriver mediet Calciomercato.

Det italienske medie skriver også, at Chelsea ikke blot har i sinde at melde sig ind i kampen om Osimhen, men at de også skulle være klar til at fordoble hans løn.

London-klubben håber på, at en lukrativ aftale er nok til at overbevise ham om, at han skal vælge et skifte til Stamford Bridge i stedet for Old Trafford.

I denne sæson er det blevet til i alt 21 mål og 4 oplæg i 25 kampe for den 24-årige angriber.