Under Champions League-finalen stormede tre personer banen, lokket af en kontroversiel russisk streamer ved navn Andrey Burim, bedre kendt som ‘Mellstroy’. Burim havde lovet 2,6 millioner kroner (£300.000) til dem, der invaderede banen under kampen mellem Real Madrid og Borussia Dortmund på Wembley.

Streameren bag stuntet

Andrey Burim, som tidligere er blevet kendt for sine voldelige livestreams, stod bag dette opsigtsvækkende stunt. I 2020 blev han permanent udelukket fra YouTube, efter at have angrebet modellen Alena Efremova under en livestream ved at smadre hendes hoved mod et bord og tage kvælertag på hende. Episoden førte til, at Burim blev dømt til seks måneders korrektiv arbejde af en domstol i Moskva.

Det skriver Daily Mail.

Pitch-invasionen og kampens forløb

De tre pitch-invaders, der bar t-shirts med navnet ‘Mellstroy’, stormede banen i løbet af kampens første minut. Borussia Dortmunds midtbanespiller, Marcel Sabitzer, tacklede en af dem, da han forsøgte at undslippe sikkerhedspersonalet. Dette tvang tv-kameraerne til at skifte fokus fra banen til publikum for at undgå at vise forstyrrelsen.

Burims kontroversielle livsstil

På trods af sine voldelige og kontroversielle handlinger har Burim fortsat en stor tilhængerskare på sociale medier. Hans Instagram-profil, der har tre millioner følgere, er fyldt med billeder af ham sammen med store pengebunker, næsten nøgne kvinder og våben. Burim begyndte sin streamingkarriere i 2015 med videoer af Minecraft, men skiftede hurtigt til mere kontroversielt indhold, der gjorde ham berygtet.