Kyle Walker mener ikke, at hans holdkammerat Raheem Sterlings niveau er toppet endnu. Det kan blive endnu bedre med Pep Guardiola som hans manager, siger højrebacken. 

Raheem Sterling scorede 25 mål og lavede 15 assists i alle turneringer i den forgangne sæson. En præstation, der gav genlyd i så høj grad, at den 24-årige offensivspiller fik titlen som Football Writers’ Player of the Year. 

Nu fortæller Sterlings holdkammerat Kyle Walker, at den målfarlige englænder kan blive endnu bedre. 

”Hvis han bliver ved med at lytte og tage imod råd fra træneren, så er der ingen grænser. Manageren har arbejdet med de bedste såsom Messi,” siger den 29-årige højreback til BBC.

Raheem Sterling fik prisen både for sine præstationer på banen, men også for sit bidrag i kampen mod racisme i fodbolden. Sidstnævnte har været med til skabe et nyt blik på Sterling i de britiske medier, hvor han tidligere har fået meget dårlig presse. Ifølge Kyle Walker har dette været ufortjent.

”Han fik meget dårlig presse, hvor det ikke var på sin plads. Han blev gjort til syndebuk. Jeg kan forsikre jer, at der er mange spillere, som har foretaget sig meget værre ting end Raheem uden at have fået negativ omtale,” siger Walker – formentlig med henvisning til de historier, der tidligere har kørt i den engelske tabloidpresse omhandlende Sterlings dyre vaner og luksusbiler. 

”Han fortjener fuld kredit for at komme ud på den anden ende og samtidig være tro imod sig selv. Det viser hans karakter,” siger Kyle Walker til BBC. 

Raheem Sterling sagde selv i et interview med Goal forleden, at han er sulten efter at forbedre sig endnu mere. 

”Man lærer altid og kæmper med andre spillere for at holde sin plads på holdet. Træneren holder standarden meget højt, og så er det op til os spillere at gøre vores bedste hver gang. Forhåbenligt vil træneren gøre brug af mig. Jeg vil gøre alt for at få flere minutter. Det er vigtigt for os alle,” sagde den engelske landsholdsspiller.