Crystal Palace-spilleren Aaron Wan-Bissaka ser ud til at skrive kontrakt med Manchester United, og klubben betaler angiveligt omkring 460 millioner kroner for højrebacken. 

Aaron Wan-Bissaka har i nogle uger været kraftigt rygtet til Manchester United, og nu skriver Goal, at den 21-årige højreback skal til lægetjek hos klubben senere på ugen. Crystal Palace-spilleren og Englands U21-landshold er på vej hjem fra EM i Italien efter et tidligt exit, og han skulle efter sigende koste United omkring 460 millioner kroner i overgangssum. 

Ole Gunnar Solskjær skulle have udset sig Wan-Bissaka som det nye førstevalg på højreback-positionen, da nordmanden er i fuld gang med at gøre sit United-hold mere ungt og dynamisk.

Wan-Bissaka har imponeret i Crystal Palace, hvor det indtil nu er blevet til 46 kampe, og i den forgangne sæson blev han kåret til Londonklubbens bedste spiller. 

”Han har været fantastisk. Han fik en vild ilddåb for et år siden, da han stod over for tre top-seks-hold i sin første kampe, og han har været rigtig god i alle kampe. Han er den komplette full-back i mine øjne,” som Crystal Palace-manager Roy Hodgson har sagt om det engelske U21-talent. 

Hvis Aaron Wan-Bissaka skifter til Manchester United, bliver han klubbens foreløbigt andet køb i dette transfervindue. Walisiske Daniel James er kommet til fra Swansea, hvor han blev hentet til en pris på cirka 125 millioner kroner. Som Goal skriver, så har Ole Gunnar Solskjær meldt ud, at han håber at have truppen klar, når pre-season begynder 1 juli.

Spørgsmålet er, om det kommer til at holde. Der er fortsat usikkerhed om Paul Pogbas fremtid, ligesom chilenske Alexis Sanchez længe har været forventet at blive solgt. Ligeledes er hans angrebskollega Romelu Lukaku blevet sat i forbindelse med et skifte til Inter, og mange iagttagere regner med, at belgieren lige straks er fortid i den engelske klub.