Wayne Rooney har åbent kritiseret nuværende spilleres indstilling under ledelse af Erik ten Hag.

I et interview med Sky Sports udtrykte han dyb bekymring over holdets præstationer, der har været præget af mangel på vilje og kampgejst. Dette kom til udtryk efter endnu et nederlag, denne gang 0-1 hjemme mod Arsenal, hvilket kun har været en sejr i de seneste ni kampe.

LÆS OGSÅ: Ronaldo til Leverkusen!

Rooney appellerede til spillerne om at tage et indre eftersyn og revurdere deres tilgang til spillet, særligt når manageren stiller spørgsmålstegn ved deres attitude og egnethed til at repræsentere klubben.

Den tidligere angriber udtrykte frustration over, hvordan nogle spillere ser ud til kun at vente på sæsonens afslutning, uden at vise tegn på forbedring.

Hans udtalelser vækker bekymring for klubbens fremtidige retning, specielt med tanke på den utilfredsstillende sæson, hvor United ligger nummer otte i Premier League med kun to kampe tilbage.

Trods kritikken understreger Rooney vigtigheden af at give Erik ten Hag mere tid til at rette op på holdets problemer, herunder en langvarig udfordring med rekruttering og holdopbygning.

“Personligt håber jeg, at de giver ham tid. Der er en masse problemer med rekrutteringen, som ikke har været god i flere år,” sagde Rooney.

Han henviser til historien om Louis van Gaal, der mistede sit job i 2016, og spekulerer i, om en lignende skæbne kunne vente ten Hag, hvis ikke der sker en mærkbar forbedring.

Rooneys synspunkter deler vandene blandt fans og eksperter, der debatterer, om den nuværende trup overhovedet har potentiale til at konkurrere på det øverste niveau under den rette ledelse.

Mange håber dog, at klubben snart finder fodfæste og vender tilbage til tidligere tiders styrke.