West Ham United synes at være på jagt efter en ny cheftræner til at tage over efter David Moyes.

Moyes, der har haft en turbulent tid med holdet, står over for stigende pres på grund af holdets utilfredsstillende præstationer og spillestil.

Trods at have ført holdet til sejr i Europa Conference League og afsluttet en 43-års ventetid på et større trofæ, er Moyes’ position stadig usikker hos Premier League-klubben.

Graham Potter, tidligere manager for Brighton og Chelsea, er angiveligt i søgelyset som Moyes’ mulige afløser.

Potter, der blev fyret af Chelsea i april 2023 efter en række skuffende resultater, har siden da været uden job. Hans tidligere succes med Brighton, hvor han implementerede en unik højpres-stil og gjorde holdet konkurrencedygtigt, har ikke gået ubemærket hen hos West Hams ledelse.

Interessen for Potter kommer på et tidspunkt, hvor Moyes også er blevet sat i forbindelse med managerjobbet hos Manchester United efter Sir Jim Ratcliffes delvise overtagelse af klubben.

Moyes’ skæbne synes at være i hans egne hænder, og en succesfuld afslutning på sæsonen med kvalifikation til europæisk fodbold og en god præstation i Europa League kunne potentielt sikre ham en forlængelse af kontrakten hos West Ham.

Det skriver CaughtOffside.