Wolverhampton Wanderers, bedre kendt som Wolves, fører an i kampen om at sikre sig Southampton-angriberen Che Adams på en fri transfer.

Adams, der er 27 år og skotsk landsholdsspiller, har kun tre måneder tilbage af sin kontrakt med Southampton, og selvom han kan indgå en forhåndsaftale med udenlandske klubber til sommer, er der stor interesse fra engelske hold i at hente ham.

Gary O’Neil, Wolves’ manager, har længe været på udkig efter en ny angriber til sin trup, og Adams synes at være et varmt emne på hans ønskeliste for sæsonen 2024/25.

Med en imponerende sæson bag sig, hvor europæisk fodbold næste sæson er en reel mulighed, er Adams’ erfaring og målscoringsevner attraktive for Wolves.

Everton og Nottingham Forest har også tidligere udvist interesse for Adams, men deres fremtid i den øverste række er usikker efter pointfradrag for overtrædelse af Premier Leagues regler om profit og bæredygtighed.

Adams har tilbragt fire sæsoner i Premier League med Southampton og valgte at blive i klubben efter deres nedrykning sidste sæson. Han har vist god form i denne sæson med ni mål i sine sidste 18 kampe for Saints.

Det skriver The Telegraph.

Med 25 mål og 13 assists i Premier League har han bevist sit værd og er nu et eftertragtet navn på transfermarkedet.