Manchester Uniteds direktør Ed Woodward fortæller, at klubben ikke er færdig med at købe spillere denne sommer. Nyindkøb skal passe til klubbens langsigtede strategi, siger han. 

Manchester United er i fuld gang med at forstærke sig forud for denne kommende sæson i Premier League. Aaron Wan-Bissaka er kommet til fra Crystal Palace, og Daniel James er hentet i Swansea. 

Sky Sports har offentliggjort en e-mail, som klubbens administrerende direktør Ed Woodward har sendt ud til ledelsen, hvor han understreger, at der kommer til at ske flere spændende ting på transferfronten denne sommer. 

”På trods af inflationen på transfermarkedet og de konstante spekulationer og bekymringer, som kan være vildledende, så arbejder rekrutteringsholdet – i samklang med manager Ole Gunnar Solskjær – bag scenen for at bringe flere spændende spillere ind, som passer til den langsigtede vision i klubben.”

Det har været fremme i engelske medier, at Solskjær vil satse på yngre, sultne spillere, der kan videreudvikles i klubben, og de to nyindkøb, der foreløbig er blevet bekræftet, er helt i tråd med de tanker, skriver Ed Woodward i brevet. 

”Efter ankomsten af Daniel James fra Swansea tidligere på måneden, er jeg glad for at bekræfte, at vi har skrevet kontrakt med den spændende, unge forsvarspiller Aaron Wan-Bissaka fra Crystal Palace. Aaron passer perfekt til Oles filosofi og planer om at bygge sit hold, og han er en spiller, som vil begejstre vores fantastiske fans, som sæsonen skrider frem.”

Forsvarsspilleren har kostet Manchester United cirka 375 millioner kroner i overgangssum, og han er dermed det femte dyreste indkøb i klubbens historie efter Fred, Angel Di Maria, Romelu Lukaku og Paul Pogba. De to sidstnævntes fremtid i klubben synes i øvrigt stadig at være usikker. Pogba sættes i forbindelse med Real Madrid, mens Lukaku for tiden rygtes til italienske Inter.