Først var det Lionel Messi, og nu er det Zlatan.

Man skal ikke spole tiden ret langt tilbage, før det så dagens lys, at Messis PSG-eventyr synger på sidste vers.

Og så sent som i går aftes trak han PSG-trøjen over hovedet for sidste gang.

Men en nyhed kommer sjældent alene.

Det står nu sort på hvidt, at Zlatan vinker farvel til AC Milan i kølvandet på en skadesplaget sæson. Den 41-årige angriber forlader nemlig klubben ved udgangen af denne sæson.

Sådan lyder meldingen fra nyhedsbureauet AFP.

Zlatan, der kom til den italienske storklub i 2020 og var med til at sikre Serie A-titlen i sidste sæson, har sidenhen rendt ind i et hav af skader, hvorfor det har været begrænset af svenskerens bidrag i indeværende sæson, hvor han kun har spillet fire ligakampe og scoret et enkelt mål.

Den rutinerede angriber har haft en bemærkelsesværdig karriere, der har ført ham gennem flere store klubber. Ibrahimovic første besøg hos AC Milan fandt sted i 2010 på en lejeaftale fra Barcelona, som senere blev gjort permanent. Efterfølgende tog han til Paris Saint-Germain i 2012, før han fortsatte til Manchester United og LA Galaxy inden sit “hjemvendte” skifte til AC Milan i 2020.

Og selvom det i skrivende stund endnu er uklart, hvad fremtiden bringer for den ikoniske svenske fodboldspiller, vil hans bidrag til sporten og de klubber, han har repræsenteret, uden tvivl blive husket.

Nu må fans verden over vente i spænding på at se, hvilken vej Ibrahimovic vælger at gå i sin fodboldkarriere.